ARBUNOVIH 60 – turnir u kartama

U programu proslave 60. obljetnice svojeg osnivanja, Klub za športski ribolov na moru „Arbun“ iz Supetra poziva sve ljubitelje briškule i trišete, pojedince, udruge, firme i  klubove na sudjelovanje na turniru u kartama po nazivom

ARBUNOVIH 60

Od kartaških igara na turniru će se igrati trišeta i briškula. Turnir će se održati od 24.veljače do 01.ožujka 2020.g. u našim klupskim prostorijama („RIBAR“, „MACEL“) na adresi Hrvatskih velikana 1 u Supetru svaki dan od 15.00h. Na turniru mogu sudjelovati svi zainteresirani (16+) bez obzira na spol, godine i prethodno znanje. Zbog ograničenosti vremena i prostora na turniru mogu sudjelovati maksimalno 32 ekipe. Karte potrebne za turnir osigurava KŠR „Arbun“ a u istom trenutku mogu maksimalno  igrati 4 para.

EKIPA

Ekipu čine dva člana. Članovi ekipe tijekom turnira se ne mogu mijenjati s trećim članom. Minimalno jedan od dva člana ekipe mora biti član „Arbuna“. Ukoliko nijedan od članova ekipe nije trenutno član „Arbuna“ jedan od članova ekipe se mora učlaniti u Arbun. Iznos godišnje članarine za 2020.g. je 100,00 kn.

PRIJAVA

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mob. 095 360 3330 (Ivana) najkasnije do petka 21.02. u 15h. Prilikom prijave obavezno navedite IME EKIPE, IMENA I PREZIME ČLANOVA EKIPE i KONTAKT BROJ MOBITELA EKIPE. Ukoliko nijedan član ekipe prilikom prijave nije član Arbuna odmah s Ivanom dogovorite koji član ekipe će se učlaniti u klub te joj ostavite potrebne podatke.

SUSTAV

Finalni sustav turnira ovisiti će o broju prijavljenih ekipa no cilj je složiti ekipe u grupe sa 3 ili 4 ekipe tako da svakaka ekipa odigra minimalno 2 ili 3 partije. Nakon razigravanja po grupama najbolje plasirani (prvi ili prvi i drugi ovisno o broju prijavljenih) idu u četvrtfinale. Od četvrtfinala nadalje igra se po nokaut sistemu.

PRAVILA

Igra se po sistemu „Ko pri dvi“, odnosno pobjeđuje bolji iz maksimalno 3 pake. Paka je: TRIŠETA do 41 (akuža se priznaje i u zadnju ruku odnosno igra se na zvanje) + BRIŠKULA (ko pri 4). U slučaju izjednačenog rezultata nakon trišete i briškule, igra se trišeta do 51 (akuža se priznaje i u zadnju ruku odnosno igra se na zvanje). Pobjeda ekipe od 2:0 u pakima nosi pobjedničkoj ekipi 10 bodova a poraženoj 0 bodova. Pobjeda ekipe od 2:1 nosi pobjedničkoj ekipi 10 bodova a poraženoj 1 bod. Iz grupne faze dalje prolazi ekipa (ili dvi ekipe) koja ima najveći broj bodova. U slučaju istog broja bodova dalje prolazi ekipa koja je bila bolja u međusobnom ogledu dviju ekipa koje imaju isti broj bodova na kraju grupne faze. U slučaju da više od dvije ekipe imaju isti broj bodova, sve ekipe sa istim brojem bodova stavljamo u šešir a dalje prolaze one dvije ekipe koje se prve izvuku iz šešira.

RASPORED IGRANJA

Raspored igranja grupne faze biti će objavljen na ulaznim vratima kluba i na facebook stranici kluba u subotu 22.02. do najkasnije 20.00h. U slučaju nepojavljivanja ekipe u predviđenom terminu odigravanja (maksimalno dozvoljeno kašnjenje je 10 min) pobjeda od 2:0 pripisati će se ekipi koja se pojavila. Raspored održavanja četvrtfinala, polufinala, razigravanja za 3. mjesto i finala dogovoriti će se naknadno i u dogovoru s ekipama.

NAGRADE

KŠR „Arbun“ će zajedno sa svojim sponzorima osigurati nagrade za 1., 2., 3. i 4. misto.

 

VAŽNE NAPOMENE:

  1. U slučaju bilo kakvih izgreda i/ili vrijeđanja bilo koga po bilo kojoj osnovi tijekom održavanja turnira, KŠR „Arbun“ zadržava pravo udaljiti izgrednika iz prostorija kluba, zabraniti mu daljnje sudjelovanje na turniru i registrirati pobjedu suparničkoj ekipi od 2:0.
  2. KŠR „Arbun“ će za vrijeme trajanja turnira osigurati sudionicima besplatne sokove i kekse.