CRVENI KRIŽ U PLAVOM OKVIRU – SUPETAR 01.05.2022

Preko sto odraslih i dice iz nekoliko supetarskih udruga i neformalnih skupina građana, podijeljenih u 20-ak timova, sudjelovalo je danas u velikoj akciji čišćenja obalnog pojasa i podmorja Grada Supetra.
U akciji “Crveni križ u plavom okviru – Supetar 2022” koju tradicionalno organiziraju Crveni križ Brač i KŠR Arbun iz Supetra, skupili smo više od 300 vrića smeća sa obale i podmorja luka Mirca, Splitska i Škrip.
Svim volonterima i timovima zaista od ❤ fala na ogromnom odazivu i dobroj volji. Bio vas je užitak gledati i imati danas za kolege u akciji.
Hvala Čistećim medvjedićima, obitelji Pehnec, Karate klubu Dojo Brač, Restoranu Punta, Amaterskom kazalištu “Bracera”, Karnevalskoj udruzi “Monade”, Košarkaškom klubu “Brač”, Vitezovima kneza Brećkog, Agi i jogašicama, obitelji Martinić (Pia & Đani), Jareku i ekipi, Sportskom društvu “Zvrk”, Điradi po škoju, Vaterpolo klubu “Herkules”, NK “Jadranu”, Luki i ciloj ekipi iz Splitske, Rent a Roberts, Irante, podvodnjacima, udicarkama i big gejmerima Arbuna.
Veliko hvala i Komunalnom društvu “Grad”, pizzeriji “Riva”, “Edi shop” i “Dim & sound” na vašoj velikoj pomoći. 😘
Kakav divan dan, kakvi divni ljudi ❤