2. ARBUNOV TURNIR U BRIŠKULI I TRIŠETI

  1. ARBUNOV TURNIR U BRIŠKULI I TRIŠETI

Supetar, 6. – 12. 03.2023.

Od kartaških igara na turniru će se igrati trišeta i briškula. Turnir će se održati od 06. –  12.ožujka 2023.g. u našim klupskim prostorijama na adresi Hrvatskih velikana 1 u Supetru svaki dan od 15.00h osim u sridu i nedilju kada će se igrat od 18.15h.

Na turniru mogu sudjelovati svi zainteresirani bez obzira na spol i godine. Zbog ograničenosti vremena i prostora na turniru može sudjelovati maksimalno 16 ekipa.

Karte potrebne za turnir osigurava KŠR „Arbun“ a u istom trenutku mogu maksimalno  igrati 4 para na 2 stola.

EKIPA I KOTIZACIJA

Ekipu čine dva člana. Članovi ekipe tijekom turnira se ne mogu mijenjati s trećim članom. Minimalno jedan od dva člana ekipe mora biti član „Arbuna“. Ukoliko nijedan od članova ekipe nije trenutno član „Arbuna“ jedan od članova ekipe se mora učlaniti u Arbun. Iznos godišnje članarine za 2023.g. je 15 Eura.

PRIJAVA

Svi zainteresirani mogu se prijaviti porukom na mob. (whats up) 0911630551 (Ive) najkasnije do nedilje  05.03. u 15h. Prilikom prijave obavezno navedite IME EKIPE, IMENA I PREZIME ČLANOVA EKIPE i KONTAKT BROJ MOBITELA EKIPE.

SUSTAV

Finalni sustav turnira ovisiti će o broju prijavljenih ekipa no cilj je složiti ekipe u grupe sa 3 ili 4 ekipe tako da svakaka ekipa odigra minimalno 2 ili 3 partije u jednom danu. Nakon razigravanja po grupama najbolje plasirani (prvi ili prvi i drugi ovisno o broju prijavljenih) idu u polufinale. Od polufinala nadalje igra se po nokaut sistemu.

PRAVILA

Igra se po sistemu „Ko pri dvi“, odnosno pobjeđuje bolji iz maksimalno 3 pake. Paka je: TRIŠETA do 41 (akuža se priznaje i u zadnju ruku odnosno igra se na zvanje) + BRIŠKULA (ko pri 4). U slučaju izjednačenog rezultata nakon trišete i briškule, igra se trišeta do 51 (akuža se priznaje i u zadnju ruku odnosno igra se na zvanje). Pobjeda ekipe od 2:0 u pakima nosi pobjedničkoj ekipi 10 bodova a poraženoj 0 bodova. Pobjeda ekipe od 2:1 nosi pobjedničkoj ekipi 10 bodova a poraženoj 1 bod. Iz grupne faze dalje prolazi ekipa (ili dvi ekipe) koja ima najveći broj bodova. U slučaju istog broja bodova dalje prolazi ekipa koja je bila bolja u međusobnom ogledu dviju ekipa koje imaju isti broj bodova na kraju grupne faze. U slučaju da više od dvije ekipe imaju isti broj bodova, sve ekipe sa istim brojem bodova stavljamo u šešir a dalje prolazi ona ekipa koje se e izvuče iz šešira.

RASPORED IGRANJA

Raspored igranja grupne faze biti će objavljen u what’s up grupi i na facebook stranici kluba u nedilju, 05.03. do najkasnije 21900h. U slučaju nepojavljivanja ekipe u predviđenom terminu odigravanja (maksimalno dozvoljeno kašnjenje je 10 min) pobjeda od 2:0 pripisati će se ekipi koja se pojavila. Raspored održavanja polufinala, razigravanja za 3. mjesto i finala dogovoriti će se naknadno i u dogovoru s ekipama.

NAGRADE

KŠR „Arbun“ će zajedno sa svojim sponzorima osigurati nagrade za 1., 2. i 3.. misto.

VAŽNE NAPOMENE:

  1. U slučaju bilo kakvih izgreda i/ili vrijeđanja bilo koga po bilo kojoj osnovi tijekom održavanja turnira, KŠR „Arbun“ zadržava pravo udaljiti izgrednika iz prostorija kluba, zabraniti mu daljnje sudjelovanje na turniru i registrirati pobjedu suparničkoj ekipi od 2:0.
  2. KŠR „Arbun“ će za vrijeme trajanja turnira osigurati sudionicima besplatne sokove i kekse.